Jim tlf. +45 40681056 - mail: info@arius.dk
Vanessa tlf. +45 30681063 - mail: vanessa@arius.dk

Aríus drives af James Hughes, i daglig tale Jim, der er højtuddannet sadelmager med mere end 25 års erfaring i sadelmagerbranchen. Jims arbejde lever således op til de højeste standarder inden for salg og tilpasning af sadler. Vanessa har redet islandske heste siden hun var barn, samt har over 20 års erfaring som konkurrencerytter på alle niveauer, og har en bred viden indenfor rideudstyr. Man er velkommen til at søge vejledning hos hende om produkter hos Aríus.

Aríus er videreudvikling af firmaet, Jims sadelmageri, der blandt andet er kendt for PH (Park Hall) sadlerne. Jim oplevede, i sin dagligdag som sadelmager, at hans kunder udviste stor interesse for at kunne købe andet end sadler af ham, og begyndte igennem årene, at forhandle tilbehør til hest og rytter. Deraf opstod Aríus, som er en nytænkende lille specialbutik der skiller sig ud, med udvalgte varer til den islandske hest og rytter.

Jim er kendt blandt ryttere og professionelle hestefolk for sin høje etik og ærlighed i sadelmagerfaget. Den rigtige løsning for dig og din hest er altid det højeste mål. Jim er i dag kvalificeret sig som City and Guilds level three Saddle Maker (højest mulige kvalifikation).

Derudover kører Jim rundt i hele Danmark ca. hver 14'ende dag og kan bestilles til sadelprøvning/tjek og kan tage det øvrige udstyr med du ønsker at kigge på. Send en SMS på 40681056.

Du kan aftale et besøg hvor du medbringer din hest til vores showroom i nordsjælland, Borsholmvej 39A, 3000 Helsingør, hvis du ønsker at prøve en masse forskellige PH sadler på din hest. Her er både dressurbane og ovalbane. Kontakt Jim for mere herom.